Wij zijn van zaterdag 27 juli tot zondag 18 augustus op vakantie.

Maandag 19 augustus zijn wij weer tot uw dienst.

Diensten van onze stomerij

De hoogste kwaliteit, jarenlang opgebouwde vakkennis, uitstekende service en een warm welkom. Dat kunt u van Stomerij Centra verwachten. Niet voor niets hebben Elle Magazine en Het Financieele Dagblad ons enkele jaren geleden uitgeroepen tot ‘Beste stomerij van Rotterdam’. Wij leveren ouderwetse kwaliteit in een moderne hightech omgeving! Hieronder kunt u lezen welke uiteenlopende diensten wij leveren.

Kleding stomen en reinigen

Wij zijn gespecialiseerd in kleding stomen en reinigen, waaronder: overhemden, pakken en jassen.

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van uw gehele garderobe. Of het nu gaat om een schitterende das, delicate blouse, mooi kostuum of een kostbaar avondtoilet: wij proberen ervoor te zorgen dat u weer netjes voor de dag komt. Gerenommeerde modehuizen verwijzen hun klanten graag naar ons door. Sommige vlekken zijn zo hardnekkig, of zitten er zolang in dat deze niet meer te verwijderen zijn. Zelfs niet door de stomerij. Hierover zullen we u dan informeren.

Diensten van onze stomerij

Trouwjurk stomen

Het reinigen van bruidskleding is zeer specialistisch werk. Niet iedere stomerij zal een trouwjurk reinigen. Wij staan bekend om onze kwaliteit. Vele bruidskledingzaken laten jaarlijks hun trouwjurken bij ons reinigen. Het reinigen van een trouwjurk gaat vrijwel geheel op ambachtelijke wijze. Hier zijn we er doorgaans 3 tot 4 weken mee bezig. Bij probleemgevallen nemen we contact met elkaar op.

Interieuritems reinigen

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van interieuritems, waaronder: gordijnen, vloerkleden en dekbedden.

Zit er vuil op uw kussens, gordijnen, vitrages, meubelhoezen en vloerkleden? Daar kunt u zich flink aan ergeren. We reinigen daarom niet alleen uw kleding, maar ook interieuritems. Uw interieur zal er weer schoon en fris uitzien.

Ook dragen we graag zorg voor uw nachtrust. Daarom kunt u eveneens uw dekbedden en ander beddengoed bij ons inleveren. Niets is zo fijn als slapen in een fris ruikend, schoon bed. Voor uw gezondheid is het belangrijk uw dekbed minstens 1 keer in de 6 maanden te laten stomen.

Scroll naar boven