Gordijnen stomen

Gordijnen zijn van grote invloed op de uitstraling van uw woning. Zitten er veel vlekken op? Breng ze dan naar Stomerij Centra. Wij zullen uw gordijnen stomen met de meest geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige technieken.

Gordijnen stomen

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uiteenlopende gordijnstoffen. Viscose, katoen, zijde, polyester, linnen, acryl: we behandelen iedere denkbare stof. Per geval bekijken we wat voor behandeling de gordijnstof nodig heeft. Zo kan er niets misgaan. Als wij uw gordijnen stomen zal uw woning weer een verzorgde indruk maken. Sommige vlekken gaan er echter niet uit. Dit zullen we u dan melden.

Wij raden u niet aan om zelf gordijnen te reinigen. Gordijnen zijn immers een grote investering. De meeste gordijnen zijn niet geschikt voor de wasmachine of handwas. De glans en de kleur zullen zeer waarschijnlijk verloren gaan.

Relaxatiekrimp

Bovendien kunnen sommige gordijnstoffen krimpen in de wasmachine. Veel fabrikanten houden de stof tijdens de productie onder spanning. Hierdoor worden de stoffen langer. Uw gordijnen staan dus onder hoge spanning. Als deze in aanraking komen met vloeistof, zal de vezel van het materiaal zich ontspannen. Dit wordt ook wel relaxatiekrimp genoemd. Wij houden rekening met deze krimppercentages en zullen uw gordijnen reinigen op professionele wijze.

afbeelding-gordijnenstomen-diensten-StomerijCentra.jpg

Gordijnen brengen

U kunt uw gordijnen op iedere werkdag bij ons afleveren. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 uur tot 18:00 uur.

Gordijnen reinigen advies

Heeft u vragen over gordijnen reinigen? U kunt gerust vrijblijvend langskomen bij ons in Rotterdam Centrum. U bent van harte welkom. We helpen u graag. U kunt ons ook altijd op werkdagen e-mailen of bellen.

Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook voor het milieu onze tijd vooruit! 

voor wat gewassen word Wet Ceaning Professional en wel met wasmiddelen die het milieu niet belasten

  • ecolabel-stomerij-centra.jpg
Scroll naar boven