Wij zijn van zaterdag 27 juli tot zondag 18 augustus op vakantie.

Maandag 19 augustus zijn wij weer tot uw dienst.

Jas stomen

Is uw jas vuil? Stomerij Centra zal uw jas stomen of reinigen. Jassen zijn meestal gemaakt speciale stoffen. Deze zijn doorgaans niet geschikt voor in de wasmachine. Denk hierbij aan dons, suède, leer, waterafstotende stof, et cetera. Al meer dan 45 jaar hebben vele particuliere klanten en gerenommeerde kledingmerken hun jassen aan onze expertise toevertrouwd.

Bekijk de prijslijst →

Winterjas stomen

Een winterjas is vaak voorzien van dons. Als wij uw winterjas stomen, zal het dons weer zijn oorspronkelijke kwaliteit krijgen. Door intensief gebruik is het dons in uw jas plat geworden. Hierdoor gaat het isolerend vermogen achteruit. Als wij uw donsjas stomen zal het dons weer los komen en zal u het weer heerlijk warm krijgen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van wollen winterjassen.

Jas stomen

Suède stomen

Een suède jas koopt u voor de langer termijn. Toch kan suède vuil worden. Met name vette kragen en boorden komen regelmatig voor. Wilt u dat uw suède jas er weer fris uitziet? Breng hem dan naar onze stomerij. Suède stomen gaat niet, maar we zullen uw jas wel chemisch reinigen met een speciale methode die geschikt is voor leder.

Leer stomen

Net zoals bij suède, spreken we niet van leer stomen. Leer wordt grondig, chemisch gereinigd. Wij raden u aan zowel uw leren als suède jas op dinsdag voor 10:00 uur bij ons in te leveren. U kunt hem op gezette tijden ophalen.

Jas waterdicht maken

Niets is zo vervelend als een jas die veel water doorlaat. Daarom zullen wij indien mogelijk een waterafstotende laag aanbrengen. Bij kleine buitjes laat uw jas dan weinig regen door. We brengen hiervoor een waterafstotende laag aan. Uw jas zal dus niet alleen mooi en schoon ogen, maar ook comfortabel zijn om te dragen. U zult er zeker voor een lange tijd veel plezier van hebben. Het is overigens niet bij alle stoffen mogelijk en bij heftige plensbuien laat de jas wel water door.

Jas stomen advies

Wilt u meer informatie over jas stomen? Neem vooral contact met ons op. We staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via het contactformulier, per e-mail of per telefoon. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze stomerij in Rotterdam Centrum.

Scroll naar boven