Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 30 juli t/m zaterdag 20 augustus wegens vakantie gesloten. Op maandag 22 augustus zijn wij weer open!

Pak stomen

Uw pak of kostuum is u zeer dierbaar. Zeker als u dit aantrekt naar uw werk of een belangrijk evenement. Zitten er vlekken of ander draagvuil op? Dan is het niet verstandig dit te wassen met uw wasmachine. Hier wordt uw kostuum niet mooier van. Uw pak stomen is de oplossing. Stomerij Centra stoomt uw pak op professionele wijze en we persen hem weer mooi in model. We maken hiervoor gebruik van de modernste en beste technieken. Vele gerenommeerde kledingzaken, waaronder Suitsupply en de Bijenkorf, verwijzen al jaren klanten naar ons door.

Bekijk de prijslijst →

Pak stomen

Een pak stomen verloopt succesvol als u er vroeg bij bent. Als vlekken er lang in zitten zijn ze moeilijker te verwijderen. Wij raden u aan uw pak 1 keer per maand uitgebreid chemisch door ons te laten reinigen. U komt niet alleen representatief voor de dag, de levensduur van uw pak wordt hiermee ook verlengd. Ook worden uitlaatgassen, nicotine en transpiratie verwijderd.

24/7 haal- en brengservice

We vinden het belangrijk u zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom bieden wij u onze 24/7 haal- en brengservice aan. Met behulp van app ‘Mijn Stomerij’ kunt u uw kostuum 24/7 bij ons inleveren. We zullen uw kostuum stomen en in model persen en sturen u een melding als het klaar is. U kunt uw kostuum ook 24/7 bij ons afhalen.

Kostuum stomen advies

Denkt u erover uw kostuum te stomen, maar wilt u meer informatie? U bent van harte welkom om langs te komen in onze stomerij in het centrum van Rotterdam. Uiteraard kunt u ook bellen, e-mailen of ons bereiken via het contactformulier. Op werkdagen proberen we uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

afbeelding-pakstomen-diensten-StomerijCentra.jpg

Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook voor het milieu onze tijd vooruit! 

voor wat gewassen word Wet Ceaning Professional en wel met wasmiddelen die het milieu niet belasten

  • ecolabel-stomerij-centra.jpg
Scroll naar boven