Wij zijn van zaterdag 27 juli tot zondag 18 augustus op vakantie.

Maandag 19 augustus zijn wij weer tot uw dienst.

Over Stomerij Centra

Kleding is emotie. Wij reinigen uw kleiding daarom met veel zorg en passie. U zult weer representatief en netjes de deur uitgaan. Onze stomerij in Rotterdam Centrum levert al meer dan 45 jaar kwalitatief hoogwaardig werk. Enerzijds doordat we gebruikmaken van de modernste technieken. Anderzijds doordat we het ambacht tot in de puntjes beheersen.

  • Beste stomerij van Rotterdam
  • 24-uurs service
  • Complete ontzorging
  • Hét adres waar mode zich laat reinigen

U kunt 24/7 bij ons terecht

Op gebied van service zijn we eveneens vooruitstrevend. U kunt 24/7 uw kleding bij onze stomerij in Rotterdam Centrum brengen en afhalen. Hiervoor hebben we de app ‘Mijn Stomerij’ in het leven geroepen. Vele klanten maken hier dankbaar gebruik van. Om te betalen heeft u de app ‘Payconiq’ nodig. U krijgt van ons een melding als u de kleding weer kunt halen.

Complete ontzorging

Onze stomerij is er om u te ontzorgen. Veel mensen hebben zo’n druk bestaan, dat ze niet aan de reiniging van hun garderobe toekomen. Als u ieder moment van de dag uw kleding kunt brengen bij een partij die deze professioneel reinigt en perst, geeft dat een stukje gemak. Uw kleding zal er weer tip-top uitzien.

Bovendien is niet ieder kledingstuk geschikt voor de wasmachine thuis. Sommige kleding verliest kleur, waterafstoting, isolatievermogen en kan gaan krimpen. Denk hierbij aan jassen, lederen kleding, suède kleding, skikleding, galajurken, wollen colbertjes, trouwjurken, noem maar op. Dergelijke kledingstukken kunnen alleen in de stomerij behandeld worden. Zij hebben de kennis en jarenlange ervaring.

Hét adres waar de mode zich laat reinigen

Dat onze stomerij kwaliteit levert is niet onopgemerkt gebleven. De Bijenkorf, Gucci, Suitsupply, Van Genderen, Valentino, Oger, et cetera, verwijzen hun klanten allemaal naar ons door. Enkele jaren geleden riepen Elle Magazine en Het Financieele Dagblad ons uit tot ‘Beste stomerij van Rotterdam’. We zijn hét adres waar de mode zich laat reinigen. Zo laat het gerenommeerde Rotterdamse modemerk Boutallion, van ontwerpster Sunaina Kuldipsingh haar kledinglijn bij ons reinigen. Zij droeg de kleding tijdens de Modest Fashion Week in Dubai.

Reiniging interieuritems

Naast kleding zijn we gespecialiseerd in het reinigen van interieuritems. Gordijnen, beddengoed, vloerkleden, stoelbekleding, kussenslopen: wij zorgen ervoor dat het er weer verzorgd uitziet.

Scroll naar boven